Φρουτάλια στον φούρνο

Υλικά

Προϊόν: Ελευθέρας βοσκής 6αδα

  • Λαχανικά (1 κρεμμύδι, 1 κολοκύθι, 1 πράσο, 1 μελιτζάνα, 3 πατάτες)
  • 1 χωριάτικο Λουκάνικο μεσαία
  • 3 Ντομάτες στον τρίφτη
  • 10 Αυγά
  • 140 ml Γάλα
  • 150 gr Τυρί γραβιέρα 150γρ
  • 200 ml Ελαιόλαδο 200ml
  • Αλάτι/πιπέρι

Οδηγίες

  1. Καίμε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τις πατάτες και μαγειρεύουμε για 4’.
  2. Στη συνέχεια ρίχνουμε, τα κολοκυθάκια, κλπ τα λουκάνικα και μαγειρεύουμε για άλλα 5’.
  3. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα και αφήνουμε να το φαγητό να πάρει μια βράση.
  4. Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι, το δυόσμο και τη μυζήθρα.
  5. Αδειάζουμε το μείγμα με τα αυγά, πατάτες , τυρί, λουκάνικα & λαχανικά σε πυρέξ και βάζουμε στο φούρνο για 10’.Σερβίρουμε τη φρουτάλια ζεστή.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Δείτε επίσης