- Καίμε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τις πατάτες και μαγειρεύουμε για 4’.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε, τα κολοκυθάκια, κλπ τα λουκάνικα και μαγειρεύουμε για άλλα 5’.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα και αφήνουμε να το φαγητό να πάρει μια βράση.
- Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι, το δυόσμο και τη μυζήθρα.
- Αδειάζουμε το μείγμα με τα αυγά, πατάτες , τυρί, λουκάνικα & λαχανικά σε πυρέξ και βάζουμε στο φούρνο για 10’.Σερβίρουμε τη φρουτάλια ζεστή.