Η εταιρεία

Πιστοί στην παράδοση

και με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον καταναλωτή και στην εμπιστοσύνη που μας έχει δείξει, συνεχίζουμε και σας το ανταποδίδουμε, ανεβάζοντας τον πήχη της ποιότητάς μας, ακόμα υψηλότερα. Γι’ αυτό άλλωστε κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τα καλύτερα ελληνικά αυγά με απαράμιλλη αγνότητα, καθαρότητα και νοστιμιά, διατηρώντας όλες τις πολύτιμες ιδιότητές τους. Όπως ακριβώς δικαιούται να τα απολαμβάνει ο Έλληνας καταναλωτής και τα παιδιά του, που μας βάζουν καθημερινά στο τραπέζι τους!

Η εταιρεία ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ Α.Ε, ιδρύθηκε το 1996

από τη συνεργασία δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φρέσκων αυγών, με πάνω από μισό αιώνα εμπειρίας στον χώρο. Σήμερα κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της, με σεβασμό, ποιότητα και συνέπεια προς τον καταναλωτή. Διαθέτει ιδιόκτητες μονάδες στο Χιλιομόδι Κορινθίας και στο Σχηματάρι Βοιωτίας σε πάνω από 400 στρέμματα, και παράγει και διακινεί περισσότερα από 300 εκατομμύρια αυγά τον χρόνο. Από το 2012 έχει ανανεώσει όλες τις κλωβοστοιχίες σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε., παράγει με όλους του τρόπους εκτροφής και διαθέτει όλους τους τύπους αυγών όπως : Ημέρας, Βιολογικά, Ελευθέρας Βοσκής, Αχυρώνα, με Ωμέγα 3 και αυγά με λιγότερη χοληστερόλη, αυγά εμπλουτισμένα με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία κ.α.

Με όλες τις ελληνικές και διεθνείς πιστοποιήσεις

(HACCP-ISO 22000,IFS, AGROCERT, ΔΗΩ) τις εγκρίσεις και τους ελέγχους, αλλά και τα υπερσύγχρονα εργαστήρια, τα ωοσκοπικά κέντρα, τις αυτοματοποιήσεις στη συλλογή, τυποποίηση και συσκευασία, προσφέρει και εγγυάται με υπευθυνότητα την υψηλή ποιότητα των αυγών της. Πάνω από όλα όμως με σεβασμό στον Έλληνα καταναλωτή που τα εμπιστεύεται και τα επιλέγει. Μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης διατροφής, αφού προσφέρει στην αγορά 40 διαφορετικούς κωδικούς και μέσω της πρότυπης βιομηχανίας προϊόντων αυγού SOVIMO HELLAS S.A εφοδιάζει μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων και εταιρείες catering, αρτοποιεία, βιομηχανίες και βιοτεχνίες τροφίμων κ.α. με προϊόντα όπως ασπράδι, κρόκο ή ολόκληρο αυγό σε υγρή μορφή ή σκόνη. Αλλά και με έτοιμα βρασμένα και αποφλοιωμένα αυγά, βαμμένα για το Πάσχα (διαθέτει την μοναδική μηχανή στην ελληνική αγορά), προψημένες ομελέτες, μείγματα για ομελέτες και αυγά scrambled.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός,
το ιδιόκτητο παρασκευαστήριο πτηνοτροφών, το υψηλής κατάρτισης τεχνικό προσωπικό μας καθώς και ο ιδιόκτητος στόλος φορτηγών-ψυγείων, μας εξασφαλίζουν την ποιότητα και τη φρεσκάδα των αυγών που επιθυμούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας, οι οποίοι μας εμπιστεύονται και μας επιλέγουν.

Επισκεφθείτε τους ιστότοπους των άλλων εταιρειών του ομίλου:
www.sovimo.gr
www.bio-skourtis.gr
www.papayiannisfarm.gr
www.elaion-skourtis.gr