Στο Πασχαλινό τραπέζι θέλεις τη πίτα σου να μην σε ταλαιπωρήσει, γι’ αυτό σου έχω την πιο εύκολη και νόστιμη τυρόπιτα χωρίς φύλλο φτιαγμένη με ολόφρεσκα Χρυσά Αυγά Ελευθέρας Βοσκής.
Σε ένα μπολ προσθέτουμε τα αυγά, το γιαούρτι, αλάτι πιπέρι και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τη φέτα θρυμματισμένη και τέλος το αλεύρι.
Αφού ενσωματωθούν πλήρως τα υλικά μας αδειάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος που έχουμε λαδώσει.
Πασπαλίζουμε με μπόλικο σουσάμι και ψήνουμε.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C περίπου 30-40′ μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα.
Κόβουμε σε κομμάτια και γίνεται ανάρπαστη!!
Συνταγή από @mrsolivespoon