Εκτέλεση:
-Διαλύουμε τη μαγιά και τη ζάχαρη στο χλιαρό νερό (προσοχή να μην καίει). Αφήνουμε ένα δεκάλεπτο, ώστε να ενεργοποιηθεί η μαγιά και σε ένα μπολ, όπου έχουμε προσθέσει το αλεύρι, ρίχνουμε το αλάτι και το αυγό και σιγά σιγά αρχίζουμε να προσθέτουμε το χλιαρό νερό με τη μαγιά και τη ζάχαρη, ζυμώνοντας ταυτόχρονα.
-Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σπορέλαιο και να κάνουμε ένα πολύ καλό ζύμωμα.
-Αφήνουμε τη ζύμη, σκεπασμένη με μια πετσέτα, να ξεκουραστεί για περίπου ένα εικοσάλεπτο.
-Μόλις είναι έτοιμη, σε ένα βαθύ μπολ τοποθετούμε το τυρί και το σπάμε με ένα πιρούνι. Έπειτα, προσθέτουμε τη γκούντα, αφού την έχουμε περάσει από τον τρίφτη. Ρίχνουμε τα δύο αυγά, το πιπέρι, τον δυόσμο (ψιλοκομμένο αν είναι φρέσκος) και ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά.
-Χωρίζουμε τη ζύμη σε πέντε μπαλάκια και με έναν πλάστη ανοίγουμε μακρόστενες πιτούλες (όχι πολύ μεγάλες) . Με ένα κουτάλι τοποθετούμε τη γέμιση, κλείνουμε σε ρόλο και τυλίγουμε σε σχήμα σαλιγκαριού.
-Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Το ένα μακριά από το άλλο. Τα αλείφουμε με το γάλα, πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς (είναι αναλόγως τον φούρνο).