Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν στη συνέχεια προσθέτουμε το ελαιόλαδο το κακάο και το baking powder κοσκινισμένα.
Αφού ενσωματωθούν πλήρως προσθέτουμε το χρώμα ζαχαροπλαστικής και το αλεύρι.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε 2 ίδιες φόρμες. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175°C για 20-25′.
Αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς.
Παράλληλα χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί και προσθέτουμε 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας πραλίνα σοκολάτας.
Μεταφέρουμε τη σοκολατένια σαντιγί μας σε κορνέ σακούλα.
Κόβουμε σε φέτες τα κέικ μας για να βγουν 4 κομμάτια.
Παίρνουμε τη βάση απλώνουμε μια δόση κρέμας και μετά πουρέ φράουλας. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία με τα υπόλοιπα.
Σε ένα μπρίκι ζεσταίνουμε τη κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε σε κομμάτια την κουβερτούρα ανακατεύουμε να σχηματιστεί η γκανάζ μας.
Περί χύνουμε από πάνω τη τούρτα μας και διακοσμούμε με φρέσκες φράουλες.
Συνταγή από @mrsolivespoon
https://youtube.com/shorts/O-j-3-QYm1Y?feature=share