Τυροψωμακια

Υλικά

Υλικά
250γρ. Γιαούρτι στραγγιστό
200γρ. Φέτα
2 Αυγά
25γρ. Ελαιόλαδο
Ρίγανη, Πιπέρι, Αλάτι
180γρ. Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

 

Οδηγίες

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τα αυγά. Συνεχίζουμε προσθέτοντας τη φέτα θρυμματισμένη, λίγο αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.

Συνεχίζουμε ενσωματώνοντας σταδιακά το αλεύρι ανακατεύοντας με μια μαριζ. Τέλος προσθέτουμε το ελαιόλαδο.

Μεταφέρουμε δόσεις από το μείγμα μας είτε με κουτάλι είτε με scoop παγωτού σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Τα βάζουμε με απόσταση μεταξύ τους γιατί θα φουσκώσουν.

Προαιρετικά μπορείς να πασπαλισεις με κολοκυθόσπορο, σουσάμι,μαυροκουκι ότι σου αρέσει ακόμα κι έτσι σκέτα.

Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 190°C για 15-20′ μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.

Συνταγή @mrsolivespoon

 

Facebook
Twitter
Email

Δείτε επίσης

70 χρόνια μεγαλώνουμε μαζί!