Σε ένα μπολ προσθέτουμε τη γραβιέρα και τη φέτα τριμμένη. Ανοίγουμε ένα-ένα τα φύλλα μας, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με το μείγμα τυριών.
Διπλώνουμε σαν βεντάλια σουρώνοντας το φύλλο με τη γέμιση. Τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε λαδώσει. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσει το μείγμα τυριών και φύλλων.
Παράλληλα σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα με τα αυγά και τη σόδα. Μόλις είναι έτοιμο περιχύνουμε τη πίτα μας. Ιδανικά την αφήνουμε 30′ στην άκρη να απορροφήσει τα υγρά του. Αλλιώς φύγαμε για ψήσιμο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 30-40′ μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα.