Scrambled eggs

Υλικά

Αυγά:

-4 αυγά Χρύσα Αυγά φρέσκα

-4 μεγάλες φέτες σαλάμι αέρως

-2 μεγάλες φέτες ψωμί

-4 κουτάλια ελαιόλαδο για το ψωμί

-5 κουτάλια ελαιόλαδο για το τηγάνι

-150 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί

-1 πιπεριά πράσινη

-μαγιονέζα

-ρίγανη

-φρέσκο δυόσμο

-πιπέρι

Οδηγίες

-Αλείφω τις φέτες με το λάδι από τις δυο μεριές και τις ψήνω για λίγα λεπτά στο φούρνο να ροδίσουν.

-Σε ένα τηγάνι ρίχνω το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί, ρίχνω την ψιλοκομμένη πιπεριά και τη σοτάρω μέχρι να πάρει λίγο χρώμα.

-Συνεχίζω με τα αυγά και το τυρί (αφού το έχω σπάσει με το χέρι) και τα ανακατεύω με ένα κουτάλι μέχρι να ψηθούν καλά. Ρίχνω ρίγανη, πιπέρι και ανακατεύω πάλι.

-Αλείφω τις φέτες ψωμιού με μαγιονέζα, τοποθετώ το σαλάμι αέρως, από πάνω βάζω τα αυγά και τέλος πασπαλίζω με φρέσκο δυόσμο.

Συνταγή @its.kitchenproject

Facebook
Twitter
Email

Δείτε επίσης

70 χρόνια μεγαλώνουμε μαζί!