Σε ένα μπολ προσθέτουμε τον κιμά, την πιπεριά, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, το ελαιόλαδο, το αλάτι, την καπνιστή πάπρικα και ζυμώνουμε. Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε σε μέτρια φωτιά τα αυγά για 6 λεπτά και τα αποσύρουμε σε νερό με πάγο. Τα ξεφλουδίζουμε προσεκτικά για να μην σπάσει ο κρόκος. Χωρίζουμε τον κιμά σε 6 μπαλάκια και τα ανοίγουμε σε στρογγυλό σχήμα σε λεπτή στρώση πάνω σε μία μεμβράνη. Τοποθετούμε τα αυγά στο κέντρο του κιμά και τα κλείνουμε προσεκτικά. Στην συνέχεια τα περνάμε από το αλεύρι, μετά από το αυγό και τέλος από το πάνκο. Τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά . Σερβίρουμε με sweet n’ chilli sauce.
Συνταγή: @andreasleivadas