Αν κάτι αγαπώ πολύ είναι τα Κυριακάτικα οικογενειακά τραπέζια που μαζευόμαστε και τρώμε σπιτικό μαμαδίστικο φαγάκι. Για αυτό επέλεξα μια διαχρονική συνταγή όπως και τα χρυσά αυγά αχυρώνα πλούσια σε βιταμίνη D& Ω3
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τα αυγά μας να βράσουν. Παράλληλα σε ένα μπολ βάζουμε το κιμά, το αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, σκόνη σκόρδου, τις 2 φέτες τοστ αφού τις μουλιάσουμε και στραγγίξουμε καλά και λίγο ελαιόλαδο.
Ζυμώνουμε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά πολύ καλά και να μην ξεχωρίζουν.
Μεταφέρουμε το κιμά ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες και του δίνουμε ορθογώνιο σχήμα. Τοποθετούμε στο κέντρο κομμάτια κόκκινης πιπεριάς.
Αφού καθαρίσουμε τα αυγά τα βάζουμε με τον ίδιο τρόπο και τυλίγουμε σε ρολό.
Μεταφέρουμε σε ταψί μαζί με κομμένες πατάτες αλατοπιπερώνουμε ρίχνουμε λίγη ρίγανη και ελαιόλαδο. Φύγαμε για φούρνο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 40-50′ μέχρι να μαλακώσουν και οι πατάτες μας.
Μόλις είναι έτοιμο αφήνουμε λιγάκι να σταθεί για να μη διαλυθεί κατά το κόψιμο.
Συνταγή από @mrsolivespoon