Η Quiche Lorraine μια πολύ εύκολη και λαχταριστή εκδοχή της φτιαγμένη με ολόφρεσκα Χρυσά Αυγά
Κόβουμε τα πράσα σε φέτες και τα σοτάρουμε μαζί με το bacon σε ένα τηγάνι. Τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν λιγάκι.
Παράλληλα σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη κρέμα γάλακτος με τα αυγά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη τριμμένη gouda, αλάτι, πιπέρι, τα πράσα και το μπέικον. Τέλος τρίβουμε λίγο μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε.
Σε μια φόρμα για τάρτες αλείφουμε λίγο ελαιόλαδο και στρώνουμε το φύλλο μας. Κόβουμε ότι περισσεύει και με ένα πιρούνι κάνουμε τρύπες στη βάση.
Αδειάζουμε τη γέμιση και φύγαμε για φούρνο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 30′ περίπου μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα η τάρτα μας.
Συνταγή από @mrsolivespoon
https://youtube.com/shorts/6O7uroT_-Rw?feature=share