Εκτέλεση
Ρίχνουμε σε ένα μπολ την πραλίνα φιστικιού Αιγίνης, την λευκή κουβερτούρα, το βούτυρο και τα λιώνουμε σε ζεστό μπεν μαρί.
Προσθέτουμε τα σπασμένα φιστίκια Αιγίνης.
Σε άλλο μπολ χτυπάμε με το μίξερ χειρός τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
Ρίχνουμε το μίγμα με την πραλίνα μέσα στα αυγά και χτυπάμε για 1 λεπτό ακόμα να ομογενοποιηθούν.
Τέλος ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα σιλικόνης με απαλές κινήσεις.
Βουτυρώνουμε 6 θήκες για μάφιν 8 εκ. και γεμίζουμε τα 2/3.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φόυρνο στους 175°C στον αέρα για 9-10 λεπτά.
Σερβίρουμε ζεστά και γαρνίρουμε με άχνη ζάχαρη, φρέσκα σμέουρα και παγωτό της αρεσκείας μας.
Συνταγή από τον Ανδρέα Λειβαδά.