Στο κάδο του μίξερ χτυπάμε τα ασπράδια και ενσωματώνουμε σταδιακά τη ζάχαρη άχνη και τη κρυσταλλική. Προσθέτουμε τη βανίλια και 1 πρέζα αλάτι. Η μαρέγκα μας είναι έτοιμη όταν σχηματίζει κορυφές που στέκονται.
Μεταφέρουμε τη μαρέγκα μας σε σακούλα ζαχαροπλαστικής.
Σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος σχηματίζουμε ροζέτες που μοιάζουν με φωλιά. Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 100°C για 1½ ώρα. Αφήνουμε να κρυώσουν μέσα στο φούρνο οι μαρέγκες μας.
Γεμίζουμε κάθε φωλιά με σαντιγί βάζουμε φράουλες και μύρτιλα και περιχύνουμε με τη μαρμελάδα φρούτα του δάσους.
Tip : Να στήσετε και να γεμίσετε τις πάβλοβες μόνο όταν θα είναι να τος σερβίρετε αλλιώς θα τραβήξουν υγρασία και θα χάσουν την τραγανή τους υφή.
Συνταγή: @mrsolivespoon