-Βράζουμε τα αυγά μας για δέκα λεπτά.
-Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις πλένουμε και τις βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν.
-Σουρώνουμε να φύγει το νερό και αφού κρυώσουν οι πατάτες μας, τις κόβουμε σε κομμάτια και ετοιμάζουμε το ντρεσιγκ.
-Σε ένα μικρό μπολ χτυπάμε με ένα πιρούνι καλά όλα τα υλικά να γίνουν ένα μίγμα. Το ρίχνουμε πάνω στις πατάτες και ανακατεύουμε καλά.
-Στη συνέχεια, βάζουμε τις πατάτες σε μια πιατέλα, από πάνω τοποθετούμε τα βρασμένα αυγά κομμένα στα δυο, το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες, την γραβιέρα, πασπαλίζουμε με πιπέρι και ρίγανη και προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
Συνταγή @its.kitchenproject