Σε ένα μπολ προσθέτουμε το γάλα, τα αυγά, το τριμμένο μήλο και τα μπαχαρικά κι ανακατεύουμε. Τελευταίο ενσωματώνουμε το αλεύρι.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι που έχουμε αλείψει με λίγο ελαιόλαδο προσθέτουμε μια δόση από το μείγμα ψήνουμε σε χαμηλή ένταση για 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
Σερβίρουμε είτε με ζάχαρη άχνη είτε με σάλτσα καραμέλας.
Συνταγή για σάλτσα καραμέλας :
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λιώνουμε τη ζάχαρη σε χαμηλή ένταση στη συνέχεια προσθέτουμε το βούτυρο και τέλος το νερό. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να μας δώσει την υφή που θέλουμε. Μεταφέρουμε σε γυάλινο δοχείο και απολαμβάνουμε!
Συνταγή: mrsolivespoon