Σε ένα μπόλ ανακατεύω:
- 2 αυγά
- 310ml γάλα
- 60γρ βούτυρο
- 1 κ.γλ σιρόπι αγαύης
- -χτυπάμε-
Σε άλλο μπόλ ανακτεύω:
- 190γρ αλεύρι
- 1 κ.γλ μπέικιν
- 1 βανίλια
- – ανακατεύω τα 2 μίγματα-
Προσθέτω
- 1 μπανάνα λιωμένη
- Καρύδια τριμμένα (1 μπολάκι γυάλινο)
- Ψήνω σε αντικολλητικό τηγάνι σε χαμηλή φωτιά
- Διακοσμώ με: σιρόπι σοκολάτας, καρύδια τριμμένα, παγωτό & φρούτα εποχής