Open toast

Υλικά

Για δύο άτοµα:

-4 αυγά Χρυσά Αυγά φρέσκα
-2 µεγάλες φέτες ψωµιού
-12 ντοµατίνια
-2 φέτες γαλοπούλα βραστή
-100 γραµµάρια λευκό τυρί
-ελαιόλαδο
-αλάτι (όσο επιθυµεί ο καθένας)
-ρίγανη και πιπέρι (προαιρετικά)

Οδηγίες

Εκτέλεση:

-Βάζουµε τα ντοµατίνια σε ένα ταψάκι µε λίγο ελαιόλαδο για να ψηθούν.

-Μόλις είναι έτοιµα, τα βγάζουµε από τον φούρνο και αλείφουµε τις φέτες του
ψωµιού µε ελαιόλαδο και τις ψήνουµε στον φούρνο ελάχιστα.

-Τηγανίζουµε τέσσερα αυγά.

-Ʃε µια πιατέλα, τοποθετούµε τις φέτες του ψωµιού και από πάνω τρίβουµε
λευκό τυρί της αρεσκείας µας.

-Τοποθετούµε πάνω τις φέτες γαλοπούλας, τα
αυγά και συνοδεύουµε µε τα ντοµατίνια.

-Πασπαλίζουµε µε έξτρα τυρί και αν επιθυµούµε ρίχνουµε από πάνω λίγη
ρίγανη και πιπέρι

Συνταγή από @its.kitchenproject

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Δείτε επίσης