Ομελέτα με λουκάνικα, κρητική γραβιέρα και ντοματίνια

Υλικά

-4 αυγά ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ

-3 λουκάνικα Φρανκφούρτης (κομμένα σε ροδέλες)

-4 κουτάλια της σούπας τριμμένη κρητική γραβιέρα

-1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού baking powder

-1/2 κουταλάκι ρίγανη

-5 κουτάλια της σούπας ελαιόλαδο

-Αλάτι

-φρέσκα ντοματίνια

Οδηγίες

-Σε ένα μπολ ή σε ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε με ένα σύρμα χειρός τα αυγά μας. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το αλάτι, τα λουκάνικα, τη γραβιέρα και το baking powder, κάνοντας ένα πολύ καλό ανακάτεμα.

-Βάζουμε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ανάβουμε το μάτι σε μέτρια φωτιά. Μόλις το λάδι ζεσταθεί, ρίχνουμε το μείγμα. Ψήνουμε καλά την ομελέτα και από τις δύο μεριές.

-Πριν βγάλουμε την ομελέτα από το τηγάνι, πασπαλίζουμε με ρίγανη.

-Συνοδεύουμε με φρέσκα ντοματίνια.

 

Συνταγή: @its.kitchenproject

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Δείτε επίσης