-Σε ένα μπολ ή σε ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε με ένα σύρμα χειρός τα αυγά μας. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το αλάτι, τα λουκάνικα, τη γραβιέρα και το baking powder, κάνοντας ένα πολύ καλό ανακάτεμα.
-Βάζουμε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ανάβουμε το μάτι σε μέτρια φωτιά. Μόλις το λάδι ζεσταθεί, ρίχνουμε το μείγμα. Ψήνουμε καλά την ομελέτα και από τις δύο μεριές.
-Πριν βγάλουμε την ομελέτα από το τηγάνι, πασπαλίζουμε με ρίγανη.
-Συνοδεύουμε με φρέσκα ντοματίνια.
Συνταγή: @its.kitchenproject