Ομελέτα φούρνου

Υλικά

Υλικά: 

-6 Αυγά Χρυσά Αυγά φρέσκα

-70 γραμμάρια ελαιόλαδο

-100 γραμμάρια γάλα

-140 γραμμάρια μπριζόλα καπνιστή

-60 γραμμάρια κίτρινο τυρί

-2 πιπεριές πράσινες

-μισή ντομάτα

-1 κουτάλι αλεύρι

-1 κοφτό κουταλάκι μπέικιν πάουντερ

-1 κουταλάκι ρίγανη

-αλατοπίπερο

Οδηγίες

Εκτέλεση:

-Αφού χτυπήσουμε πολύ καλά τα αυγά με έναν αυγοδάρτη, θα προσθέσουμε το ελαιόλαδο, το γάλα, τη ρίγανη, το αλατοπίπερο, το αλεύρι, το μπέικιν και θα κάνουμε ένα καλό ανακάτεμα.

-Έπειτα, θα ρίξουμε το κίτρινο τυρί (τριμμένο), την καπνιστή μπριζόλα (κομμένη σε κομμάτια) τη μια από τις πιπεριές (κομμένη σε κομμάτια) και θα ανακατέψουμε, ώστε να  ενσωματωθούν  όλα τα υλικά.

-Θα βάλουμε το μείγμα σε μικρό ταψί με λαδόκολλα και από πάνω θα προσθέσουμε τη δεύτερη πιπεριά (κομμένη σε ροδέλες) και τη ντομάτα (κομμένη σε μικρά κυβάκια).

-Θα ψήσουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα η ομελέτα.

 

Συνταγή από @its.kitchenproject

Facebook
Twitter
Email

Δείτε επίσης

70 χρόνια μεγαλώνουμε μαζί!