Εκτέλεση:
-Αφού χτυπήσουμε πολύ καλά τα αυγά με έναν αυγοδάρτη, θα προσθέσουμε το ελαιόλαδο, το γάλα, τη ρίγανη, το αλατοπίπερο, το αλεύρι, το μπέικιν και θα κάνουμε ένα καλό ανακάτεμα.
-Έπειτα, θα ρίξουμε το κίτρινο τυρί (τριμμένο), την καπνιστή μπριζόλα (κομμένη σε κομμάτια) τη μια από τις πιπεριές (κομμένη σε κομμάτια) και θα ανακατέψουμε, ώστε να ενσωματωθούν όλα τα υλικά.
-Θα βάλουμε το μείγμα σε μικρό ταψί με λαδόκολλα και από πάνω θα προσθέσουμε τη δεύτερη πιπεριά (κομμένη σε ροδέλες) και τη ντομάτα (κομμένη σε μικρά κυβάκια).
-Θα ψήσουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα η ομελέτα.
Συνταγή από @its.kitchenproject