Εκτέλεση:
-Χτυπάμε πολύ καλά με ένα μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη.
-Συνεχίζουμε με το γιαούρτι και χτυπάμε καλά.
-Έπειτα, ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού, το ξύσμα λεμονιού, τη βανιλίνη, τα αμύγδαλα, την κανέλα, το γαρίφαλο και κάνουμε ένα καλό ανακάτεμα.
-Ρίχνουμε το νερό και το σπορέλαιο και χτυπάμε πάλι.
-Στο αλεύρι ρίχνουμε το μπέικιν πάουντερ και σταδιακά το προσθέτουμε στο μείγμα, χτυπώντας με το μίξερ.
– Μοιράζουμε το μείγμα σε χάρτινες θήκες (γέμισα μέχρι το χείλος) για muffins και για καλύτερο αποτέλεσμα τις τοποθετούμε και σε μεταλλικές.
-Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 με 20 λεπτά ( είναι αναλόγως τον φούρνο).
Συνταγή από @its.kitchenproject