-Χτυπάω με το μίξερ καλά τη ζάχαρη με τα αυγά να αφρατεψουν.
-Ρίχνω το μισό σπορέλαιο και ανακατεύω
-Συνεχίζω με το γιαούρτι, τον χυμό λεμονιού, το ξύσμα , τις βανιλινες και χτυπάω καλά με το μίξερ.
-Σταδιακά προσθέτω το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το υπόλοιπο σπορέλαιο ζυμώνοντας ταυτόχρονα.
-Αν η ζύμη κολλάει λίγο στα χέρια προσθέτω τις δυο κουταλιές σπορέλαιο και ζυμώνω καλά.
-Βάζω τη ζύμη για μια ώρα στο ψυγείο να σφίξει (σκεπασμένη με μεμβράνη) .
– Μόλις Περάσει ο προβλεπόμενος χρόνος χωρίζω το ζυμάρι σε μικρά μπαλάκια. Κάνω στη μέση μια βαθιά τρύπα και βάζω λίγη μαρμελάδα.
-Τοποθετώ σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για περίπου είκοσι λεπτά.