Εκτέλεση:
-Σπάμε τα αυγά σε ένα βαθύ μπολ και τα χτυπάμε καλά με το μίξερ.
-Προσθέτουμε το σπορέλαιο, το νερό, το γιαούρτι, τη ρίγανη, τον δυόσμο, το αλάτι και χτυπάμε πάλι καλά με το μίξερ.
-Σιγά σιγά ρίχνουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ.
-Πλένουμε το σπανάκι, το ψιλοκόβουμε και το προσθέτουμε μαζί με τα τυριά στο μπολ.
-Κάνουμε ένα ανακάτεμα με μια μαριζ ώστε να ενσωματωθούν όλα τα υλικά και βάζουμε το μείγμα σε μια μικρή στρογγυλή φόρμα λαδωμένη και αλευρωμένη για να μην μας κολλήσει.
-Ψήνουμε στους 170 βαθμούς στον αέρα μέχρι να ροδοκοκκινίσει η επιφάνεια.
Συνταγή από @its.kitchenproject