-Σε ένα μπολ, χτυπάμε πολύ καλά με το μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη. Συνεχίζουμε με το σπορέλαιο, το γάλα, τη βανιλίνη, τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Χτυπάμε για 2-3 λεπτά με το μίξερ, ώστε να ενσωματωθούν όλα τα υλικά. Έπειτα, προσθέτουμε το αλεύρι και το baking (κοσκινισμένα) και χτυπάμε καλά για ακόμα 2-3 λεπτά.
-Σε μια κούπα ρίχνουμε τα τέσσερα κουταλιά νερό, το κακάο (κοσκινισμένο) και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι για να διαλυθεί το κακάο.
-Παίρνουμε 5 κουτάλια από το μείγμα, τα προσθέτουμε στην κούπα με το κακάο και ανακατεύουμε καλά.
-Σε μια μέτρια φόρμα του κέικ, ρίχνουμε το μισό μείγμα από το μπολ, από πάνω το μείγμα του κακάο και συνεχίζουμε με το επόμενο μείγμα του μπολ.
-Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά (είναι αναλόγως τον φούρνο).
Συνταγή: @its.kitchenproject