Για τις κρέπες:
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γάλα, τα αυγά, τη ζάχαρη, το αλάτι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός. Προσθέτουμε το βούτυρο, το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί και το αφήνουμε για 30 λεπτά στην άκρη.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε λίγο βούτυρο και φροντίζουμε να απλωθεί παντού με ένα πινέλο. Παίρνουμε μία κουταλιά με μία βαθιά κουτάλα και ρίχνουμε το μίγμα μέσα στο τηγάνι.
Μόλις είναι έτοιμη, θα αρχίσει να ξεκολλάει από το τηγάνι και τότε τη γυρίζουμε από την άλλη πλευρά για άλλο 1 λεπτό.
Για τη γέμιση
Σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο. Σοτάρουμε ελαφρώς το φρέσκο κρεμμύδι και προσθέτουμε το σπανάκι. Αλατίζουμε ελαφρώς και μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά μέχρι να χάσει τον όγκο του το σπανάκι , αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα άλλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει, προσθέτουμε το αλεύρι και το καβουρδίζουμε ελαφρώς. Προσθέτουμε το γάλα και μόλις αρχίσει να δένει ρίχνουμε την φέτα και το σπανάκι. Τέλος, ρίχνουμε τα αυγά και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν.
Για την σύνθεση
Στον πάγκο εργασίας απλώνουμε τις κρέπες και μοιράζουμε την γέμιση. Τυλίγουμε σαν μπουρεκάκια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί 17Χ28 εκ. με το άνοιγμα που κάνουν οι κρέπες προς τα κάτω. Απλώνουμε την κρέμα γάλακτος, την φέτα και την τριμμένη φρυγανιά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 25-30 λεπτά.
Συνταγή: @andreasleivadas