-Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε πολύ καλά με ένα σύρμα χειρός τα αυγά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το γάλα, το λιωμένο βιτάμ, το λικέρ και το αλάτι και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
-Στο επόμενο βήμα, προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι, ανακατεύοντας συνεχώς το μείγμα μας με το σύρμα χειρός.
-Μόλις τα υλικά ομογενοποιηθούν, βάζουμε την κρεπιέρα ή το αντικολλητικό τηγάνι στο μάτι της κουζίνας και το ανοίγουμε σε μέτρια φωτιά. Όταν ζεσταθεί το σκεύος, βάζουμε μισό κουταλάκι βιτάμ και με ένα χαρτί κουζίνας ή πινέλο το απλώνουμε να πάει παντού.
-Έπειτα, παίρνουμε από το μείγμα μας μια κουτάλα, το τοποθετούμε στο σκεύος και απλώνουμε καλά με το ειδικό εργαλείο για κρέπες. Μόλις η κρέπα ξεκολλάει εύκολα από τη μια μεριά, τη γυρίζουμε με μια σπάτουλα σιλικόνης και από την άλλη ώστε να ψηθεί ομοιόμορφα. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και για τις υπόλοιπες κρέπες.
-Σερβίρουμε με μερέντα και τριμμένο καρύδι.