-Χτυπάμε πολύ καλά με το μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σπορέλαιο, τον χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού, τις βανιλίνες, το ξύσμα πορτοκαλιού και σταδιακά αρχίζουμε να προσθέτουμε το αλεύρι με το baking (κοσκινισμένα). Κάνουμε ένα πολύ καλό χτύπημα με το μίξερ.
-Μόλις το μείγμα είναι έτοιμο, προσθέτουμε τα καρύδια με την τριμμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε απαλά με μια μαριζ ώστε να ενσωματωθούν στο μείγμα.
-Τοποθετούμε το μείγμα σε φόρμα του κέικ αφού την έχουμε πρώτα λαδώσει και αλευρωσει. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 50 λεπτά (είναι αναλόγως τον φούρνο.
-Μόλις το κέικ μας κρυώσει, πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και τριμμενη κουβερτούρα και προτείνω επίσης να το δοκιμάσετε αλείφοντας κάθε φέτα με μερεντα.