Cheesecake των Βασκών

Υλικά

700γρ. Τυρί κρέμα

250ml Κρέμα γάλακτος

180γρ. Ζάχαρη

6ml Εκχύλισμα Βανίλιας

3 Αυγά

20γρ. Κορν φλαουρ

20γρ. Αλεύρι γ.ο.χ

Μαρμελάδα κεράσι

Οδηγίες

Στο κάδο του μίξερ βάζουμε το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε να αφρατέψει. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και το εκχύλισμα βανίλιας.

Ενσωματώνουμε το αλεύρι και το κορν φλαουρ. Τέλος βάζουμε τα αυγά ένα ένα να απορροφηθούν πλήρως.

Μεταφέρουμε το μείγμα σε φόρμα με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Ψήνουμε στους 200°C για 40′ και άλλα 10′ στους 150°C .

Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε με μαρμελάδα κεράσι.

Συνταγή @mrsolivespoon

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Δείτε επίσης