Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς .
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στον χοντρό τρίφτη του κρεμμυδιού και τα αφήνουμε σε στραγγιστό για μακαρόνια να βγάλουν τα υγρά τους για 30 λεπτά.
Στη συνέχεια τα στίβουμε πολύ καλά με τα χέρια μας και τα αφήνουμε στην άκρη.
Μέσα σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε τα αυγά με τον αυγοδάρτη και προσθέτουμε τα τριμμένα κολοκυθάκια, την παρμεζάνα, το αλεύρι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά μεταξύ τους.
Τοποθετούμε σε ένα ταψί διαστάσεων 40 x 30 εκ. λαδόκολλα και αλείφουμε με ένα πινελάκι τον πάτο και τα τοιχώματα.
Ρίχνουμε στο ταψί το μείγμα των αυγών και ισιώνουμε με την ράχη του κουταλιού να καλύψουμε όλη την επιφάνεια.
Στη συνέχεια καλύπτουμε με ροδέλες από κολοκυθάκια φροντίζοντας κάθε ροδέλα να καλύπτει την προηγούμενη στα μισά. Αυτό θα δώσει ωραίο σχέδιο στο ρολό μας.
Ψήνουμε για 20 – 25 λεπτά περίπου ή μέχρι να ροδίσει.
Όταν είναι έτοιμο αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Ετοιμάζουμε την γέμιση χτυπώντας με τον αυγοδάρτη το τυρί κρέμα με λίγο αλάτι και πιπέρι μέχρι να αφρατέψει.
Τοποθετούμε το ρολό με την λαδόκολλα στον πάγκο εργασίας με την μακριά πλευρά προς εμάς και καλύπτουμε την επιφάνεια με το τυρί κρέμα.
Στη συνέχεια σκορπίζουμε σε όλη την επιφάνεια το φιστίκι Αιγίνης και τέλος στρώνουμε τις πιπεριές Φλωρίνης αφού τις έχουμε στραγγίξει από τα υγρά και τις έχουμε κόψει σε μακρόστενες λωρίδες.
Τυλίγουμε το ρολό αυγών από την μακριά πλευρά με την βοήθεια της λαδόκολλας όσο πιο σφιχτά μπορούμε και στη συνέχεια το καλύπτουμε με διαφανή μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες ιδανικά για ένα βράδυ.
Την επόμενη ημέρα κόβουμε σε φαρδιές λωρίδες και σερβίρουμε.
Διατηρείται στο ψυγείο για δύο ημέρες.
Τρώγεται ως ορεκτικό με ένα κρασί λευκό ή ροζέ αλλά μπορεί και να φαγωθεί ως καλοκαιρινό brunch.