Καλοκαιρινό κέικ με φρούτα

Υλικά

4 Αυγά Αχυρώνα με βιταμίνη D +Ω3

160γρ. Ζάχαρη

45γρ. Ελαιόλαδο

200γρ. Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

200γρ. Στραγγιστό γιαούρτι

4-5 μεγάλα βερίκοκα

10 κεράσια

Οδηγίες

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν και στη συνέχεια προσθέτουμε το γιαούρτι και το ελαιόλαδο.
Ρίχνουμε μέσα το αλεύρι και ανακατεύουμε με μια μαριζ. Τέλος προσθέτουμε τα βερίκοκα που έχουμε κόψει σε φέτες και τα κεράσια που έχουμε αφαιρέσει το κουκούτσι και κόψει στη μέση.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε λαδωμένη φόρμα και φύγαμε για ψήσιμο.
Ψήνουμε στους 180°C για περίπου 40′ μέχρι το κέικ μας να έχει πάρει ωραίο χρώμα και να έχει ψηθεί.
Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε είτε ως έχει είτε με γλάσο ζάχαρης άχνης.

Συνταγή: @mrsolivespoon

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Δείτε επίσης