Καγιανάς

Υλικά

-5 αυγά ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ φρέσκα

-4 ώριμες ντομάτες (περασμένες από το μούλτι)

-3 κουταλιά της σούπας πάπρικα ή δύο πελτέ ντομάτας

-1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη

-1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο

-1 κουτάλι της σούπας ρίγανη

-150 με 200 γρ. τυρί κατσικίσιο ή φέτα

-Αλατοπίπερο

Οδηγίες

-Βάζουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε την ψιλοκομμένη πιπεριά και σοτάρουμε καλά.
-Στη συνέχεια, ρίχνουμε τη σάλτσα και την πάπρικα ή τον πελτέ ντομάτας, τη μισή ρίγανη και αφήνουμε να βράσει καλά και να πιει όλα τα υγρά.
-Μόλις η σάλτσα είναι έτοιμη, ρίχνουμε τα αυγά και με ένα πιρούνι τα σπάμε, ανακατεύοντας με απαλές κινήσεις.
-Όταν τα αυγά ψηθούν μέσα στη σάλτσα, προσθέτουμε τα τρία τέταρτα από το τυρί μας (αφού το έχουμε σπάσει σε κομμάτια με το χέρι) , την υπόλοιπη ρίγανη και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά.
-Τοποθετούμε το φαγητό μας σε ένα πιάτο και σερβίρουμε με το υπόλοιπο τυρί από κάνω.

Συνταγή: @its.kitchenproject

           

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Δείτε επίσης