Σε ένα μπλέντερ προσθέτουμε τα αυγά, το σπανάκι και το αλάτι και πολτοποιούμε. Σε μέτρια φωτιά τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και περιμένουμε να κάψει. Στη συνέχεια ρίχνουμε το μίγμα των αυγών, κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε για 3’-4’. Αφαιρούμε από τη φωτιά και τοποθετούμε πάνω από την ομελέτα το γιαούρτι, το αβοκάντο, το αγγουράκι κομμένο σε ταλιατέλες την τομάτα κομμένη σε καρέ, τους σπόρους chia, τον ανθό αλατιού και το πιπέρι.
Συνταγή: @andreasleivadas