High protein omelette

Υλικά

5 αυγά Χρυσά Αυγά

100 γρ. σπανάκι baby

5 γρ. αλάτι

Ελαιόλαδο για το τηγάνι

 

Για τη γέμιση

2 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών

1 ώριμο αβοκάντο

1 αγγουράκι

1 τομάτα

Σπόροι chia

Ανθός αλατιού

Πιπέρι

Οδηγίες

Σε ένα μπλέντερ προσθέτουμε τα αυγά, το σπανάκι και το αλάτι και πολτοποιούμε. Σε μέτρια φωτιά τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και περιμένουμε να κάψει. Στη συνέχεια ρίχνουμε το μίγμα των αυγών, κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε για 3’-4’. Αφαιρούμε από τη φωτιά και τοποθετούμε πάνω από την ομελέτα το γιαούρτι, το αβοκάντο, το αγγουράκι κομμένο σε ταλιατέλες την τομάτα κομμένη σε καρέ, τους σπόρους chia, τον ανθό αλατιού και το πιπέρι.

Συνταγή: @andreasleivadas

Facebook
Twitter
Email

Δείτε επίσης

70 χρόνια μεγαλώνουμε μαζί!