Αφράτη τηγανητή ομελέτα
Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και τα χτυπάμε. Τα μεταφέρουμε σε ένα δοσομετρητή.
Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε ηλιέλαιο να καλύψει καλά τον πάτο του τηγανιού και αφήνουμε να κάψει καλά. Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι μέσα από μία τρυπητή κουτάλα. Μαγειρεύουμε για 2 λεπτά. Βγάζουμε την ομελέτα με την τρυπητή κουτάλα, ακουμπάμε λίγο απορροφητικό χαρτί κάτω από την κουτάλα να τραβήξει τα περίσσεια λάδια και σερβίρουμε. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και σερβίρουμε με την σαλάτα της αρεσκείας μας.
Γρήγορη αυγοσαλάτα
Βράζουμε τα αυγά για 8 με 10 λεπτά και τα ξεφλουδίζουμε. Σε ένα σακουλάκι με zip ρίχνουμε τα αυγά, την μαγιονέζα, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι και κλείνουμε το zip. Πατάμε με τα χέρια να ομογενοποιηθεί. Σερβίρουμε τα iceberg πάνω στα ψωμάκια. Κόβουμε την μία γωνία από το σακουλάκι και σερβίρουμε πάνω από τα iceberg. Τελειώνουμε με λίγο φρέσκο ελαιόλαδο.
Συνταγή: @andreasleivadas
https://youtube.com/shorts/YCrT01XEOoM?feature=share