Πλένουμε καλά τις πατάτες. Τις βάζουμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 1 ώρα μέχρι να μαλακώσουν. Κόβουμε το πάνω μέρος με ένα μαχαίρι. Βγάζουμε την σάρκα με ένα κουτάλι και την ρίχνουμε σε ένα μπολ. Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά την καπνιστή μπριζόλα μέχρι να καραμελώσει και την ρίχνουμε στο μπολ με την πατάτα. Προσθέτουμε τα αυγά, το ελαιόλαδο, τον μαϊντανό, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός. Γεμίζουμε τις πατάτες με το μίγμα. Απλώνουμε λίγη τριμμένη μοτσαρέλα και ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά στους 180°C να λιώσει το τυρί και να πάρει ένα όμορφο καστανό χρώμα.
Συνταγή: @andreasleivadas