-Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα, το ανθός αραβοσίτου, τον χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, τη βανιλίνη, το σπορέλαιο, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά με ένα σύρμα χειρός.
-Στη συνέχεια ανάβουμε το μάτι σε χαμηλή φωτιά και μόλις το μείγμα ζεσταθεί, ρίχνουμε το σιμιγδάλι, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει. Μόλις πήξει, τραβάμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και χτυπάμε σε ένα πιάτο τα αυγά πολύ καλά με το πιρούνι. Τα προσθέτουμε σιγά σιγά στο μείγμα, ανακατεύοντας συνεχώς.
-Βάζουμε την κρέμα μας σε ένα ταψί με λαδοκολλα (εγώ την έβαλα στο τσέρκι) και τη ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 35 λεπτά (μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια. Είναι αναλόγως τον φούρνο).
-Μόλις η γαλατοπιτα κρυώσει, πασπαλίζουμε με άχνη – ζάχαρη και κανελα.
Συνταγή από: its.kitchenproject