Frittata

Υλικά

– 6 αυγά Χρυσά Αυγά φρέσκα

-4 πιπεριές ψιλοκομμένες (2 κόκκινες και 2 πράσινες)

-100 γραμμάρια μακαρόνια πέννες (βρασμένα)

-100 γραμμάρια γάλα

-100 γραμμάρια τυρί λευκό (περασμένο στον τρίφτη)

-100 γραμμάρια ελαιόλαδο

-60 γραμμάρια καπνιστή μπριζόλα (περασμένη στον τρίφτη)

-80 γραμμάρια κίτρινο τυρί (περασμένο στον τρίφτη)

-1 κουταλάκι ρίγανη

-1+ 1/2 κουταλάκι αλάτι

Οδηγίες

Εκτέλεση:

-Χτυπάμε καλά τα αυγά με ένα σύρμα   χειρός και στη συνέχεια αρχίζουμε να προσθέτουμε σιγά σιγά τα υγρά υλικά.

-Ανακατεύουμε καλά το μείγμα και προσθέτουμε, τα στερεά υλικά, το αλάτι και τη ρίγανη.

-Κάνουμε ξανά ένα καλό ανακάτεμα και βάζουμε το μείγμα σε μέτριο ταψί με λαδόκολλα.

-Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η frittata μας.

Συνταγή από @its.kitchenproject

Facebook
Twitter
Email

Δείτε επίσης