Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, την πάπρικα, το αλάτι, την ζάχαρη και ανακατεύουμε. Βουτάμε τις φέτες ψωμιού και σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά προς χαμηλή φωτιά βάζουμε λίγο βούτυρο να λιώσει.
Πιάνουμε μια μια φέτα, την κρατάμε λίγο για να στραγγίσει και τη βάζουμε στο τηγάνι.
Ροδίζουμε κάθε αυγοφέτα για 2-3′ και αναποδογυρίζουμε για να ροδίσει και από την άλλη.
Για τα scrambled eggs
Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ. Σε ένα μικρο κατσαρολάκι ρίχνουμε τα αυγά και το βούτυρο. Ανοίγουμε το μάτι σε χαμηλή θερμοκρασία και ανακατεύουμε συνεχώς με μία σπάτουλα ζαχαροπλαστικής. Ανακατεύουμε 3-4 λεπτά μέχρι να αρχίσει να πήζει. Αφαιρούμε από την φωτιά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι.
Για την σύνθεση
Απλώνουμε πάνω στο ψωμί κατίκι, στην συνέχεια τις φέτες αβοκάντο, τα scrambled eggs, λίγη σαλάτα, λίγο καλαμπόκι που το έχουμε κάψει με το φλόγιστρο και τελείωνουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Συνταγή από τον Ανδρέα Λειβαδά.