Εκτέλεση
Για την μπεσαμέλ:
Ρίχνουμε σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά το βούτυρο να λιώσει, προσθέτουμε το αλεύρι και το μαγειρεύουμε ελαφρώς. Προσθέτουμε το γάλα σε 2 δόσεις ανακατεύοντας συνεχώς με ένα σύρμα χειρός.
Μόλις αρχίσει να κοχλάζει αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τα τυριά, τα αυγά, το αλάτι, το πιπέρι και το θυμάρι και ανακατεύουμε. Κόβουμε την κρύα σφολιάτα σε 12 ίσα τετραγωνάκια και τα τοποθετούμε σε μια φόρμα για μαφιν. Εάν μας δυσκολεύει να τα ξεκολλήσουμε μεταφέρουμε ξανά στο ψυγείο για 5 λεπτά και συνεχίζουμε την διαδικασία.
Γεμίζουμε τις φωλίτσες με την μπεσαμέλ και ψήνουμε σε προθέρμασμένο φούρνο στους 190°C για 15 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.
Βγάζουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε για 5 λεπτά να κρυώσουν ελαφρώς για να τα βγάλουμε από την φόρμα.
Τέλος προσθέτουμε ένα τηγανιτό αυγό πάνω από κάθε φωλίτσα και ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.
Συνταγή από τον Ανδρέα Λειβαδά.