Cloud white eggs

Υλικά

3 Αυγά
3 Φρυγανιές
Αλάτι-Πιπέρι
3 φέτες ζαμπόν
1 Αβοκάντο
Λεμόνι

Οδηγίες

Χωρίζουμε προσεκτικά τα ασπράδια από τους κρόκους. Χτυπάμε τα ασπράδια μέχρι να γίνει μαρέγκα.
Σχηματίζουμε 3 φωλιές μαρέγκας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 3 λεπτά. Βγάζουμε από το φούρνο και προσθέτουμε σε κάθε φωλιά το κρόκο με προσοχή μην μας σπάσει.
Ψήνουμε για άλλα 3-4′.
Παράλληλα σε ένα μπολ λιώνουμε το αβοκάντο, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού.
Απλώνουμε σε 3 φρυγανιές αβοκάντο, βάζουμε από μια φέτα ζαμπόν και τέλος τα αυγουλάκια μας.  Αλατοπιπερώνουμε και φύγαμε για απόλαυση.

 

Συνταγή: @mrsolivespoon

 

Facebook
Twitter
Email

Δείτε επίσης

70 χρόνια μεγαλώνουμε μαζί!