Βράζουμε τα αυγά σε χαμηλή φωτιά για 14 λεπτά.
Τα αποσύρουμε από την φωτιά και τα κρυώνουμε σε νερό με πάγο.
Τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε στην μέση.
Βγάζουμε τους κρόκους με ένα κουτάλι και τους ρίχνουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε την μαγιονέζα, το μπέϊκον που έχουμε σοτάρει ελαφρώς , την πιπεριά Φλωρίνης, αλάτι, πιπέρι, λίγες σταγόνες Tabasco και ανακατεύουμε.
Μεταφέρουμε σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής και γεμίζουμε τα ασπράδια.
Γαρνίρουμε με λίγη καπνιστή πάπρικα, λίγο ελαιόλαδο, τριμμένο καπνιστό τυρί και μία κορυφή από άνηθο.
Συνταγή: @andreasleivadas