Για την ζύμη
Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το αλεύρι, τη μαγιά, το γάλα και τα αυγά και ανακατεύουμε σε μέτρια ταχύτητα με τον γάντζο για 7-8 λεπτά. Στην συνέχεια προσθέτουμε την ζάχαρη, το αλάτι και συνεχίζουμε το ζύμωμα για άλλα 2 λεπτά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Τέλος, προσθέτουμε το βούτυρο σε 3 δόσεις και συνεχίζουμε το ζύμωμα για άλλα 5 λεπτά. Η ζύμη θα είναι ελαστική και ελαφρώς κολλώδης. Λαδώνουμε ένα μπολ και βάζουμε την ζύμη μέσα. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για τουλάχιστον 1 ώρα να διπλασιαστεί σε όγκο. Απλώνουμε λίγο αλεύρι στον πάγκο εργασίας μας και μεταφέρουμε την ζύμη. Κόβουμε σε μπαλάκια των 85 γραμμαρίων και τα βάζουμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος με απόσταση μεταξύ τους. Τα σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε για άλλα 45 λεπτά να φουσκώσουν. Χτυπάμε τον κρόκο με το γάλα και αλείφουμε τα ψωμάκια. Απλώνουμε λίγο σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ׄ° C στον αέρα για 15-17 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν καλά.
Για τις κοτολέτες
Χτυπάμε λίγο τις μπριζόλες με έναν πλάστη για να μειώσουμε των όγκο τους και να ψηθούν σωστά στο τηγάνισμα. Σε ένα μπολάκι ρίχνουμε το πάνκο, την παρμεζάνα, την πάπρικα και το αλάτι και ανακατεύουμε. Αλατίζουμε τις μπριζόλες και τις περνάμε πρώτα από το αλεύρι, στην συνέχεια από το αυγό και τέλος από το μίγμα με το πάνκο. Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά για 2 λεπτά από την κάθε πλευρά. Αποσύρουμε από το τηγάνι και τις μεταφέρουμε σε ένα ταψί με απορροφητικό χαρτί να φύγουν τα περίσσεια λάδια.
Για την σαλάτα
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά και σερβίρουμε
Για την σύνθεση
Κόβουμε το ψωμάκι και το περνάμε από ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά με λίγο βούτυρο μέχρι να πάρει καστανό χρώμα, απλώνουμε στην βάση ένα μαρούλι, στην συνέχεια την σαλάτα coleslaw, την κοτολέτα, ταλιατέλα αγγούρι, πίκλα κρεμμύδι και τελειώνουμε με λίγο φρέσκο ελαιόλαδο.
Συνταγή: @andreasleivadas