Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ προσθέτουμε τους κρόκους, με το τυρί κρέμα, το πεκορίνο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν. Σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και προσθέτουμε το απάκι. Το σοτάρουμε μέχρι να πάρει ελαφρώς χρώμα.
Χύνουμε το περίσσιο λάδι και ρίχνουμε το απάκι στο μπολ με το μίγμα των αυγών. Επαναφέρουμε το μίγμα στο τηγάνι και αφήνουμε στην άκρη.
Σε μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά με αλατισμένο νερό βράζουμε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μόλις είναι έτοιμα τα ρίχνουμε με μια τσιμπίδα στο τηγάνι με το μίγμα των αυγών. Βάζουμε το τηγάνι σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα. Εάν σφίξει πολύ ρίχνουμε λίγο νερό από την κατσαρόλα που τα βράσαμε.
Παρακολουθήστε τη συνταγή:
Συνταγή: Ανδρέας Λειβαδάς