Burger με αυγό

Υλικά

Για 4 άτομα:

 

  • 400γρ. Μοσχαρίσιο κιμά
  • 2 κ.σ Ελαιόλαδο
  • Αλάτι-Πιπέρι
  • ⅓ Σκόνη σκόρδου
  • ⅓ Πάπρικα
  • ½ Ρίγανη

 

  • 4 Ψωμάκια για burger
  • 4 Αυγά ελευθέρας βοσκής Χρυσά Αυγά
  • 1 Ντομάτα
  • 1 Κρεμμύδι
  • 50γρ. Μαγιονέζα
  • Πίκλες αγγουριού
  • Iceberg
  • Φέτες τυρί

Οδηγίες

Σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά για τα μπιφτέκια μας.

Ζυμώνουμε καλά και πλάθουμε 4 μπιφτέκια.

Ψήνουμε σε σχαροτήγανο κι από τις 2 πλευρές μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα.

Μόλις είναι έτοιμο βάζουμε πάνω σε κάθε μπιφτέκι μια φέτα τυρί.

Παράλληλα σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με τις πίκλες που έχουμε κόψει.

Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τα αυγά μας.

Φύγαμε για στήσιμο, στη βάση από το ψωμάκι μας απλώνουμε τη μαγιονέζα με τις πίκλες, μετά βάζουμε iceberg, τη ντομάτα κομμένη σε φέτες , το μπιφτέκι μας με το λιωμένο τυράκι, το κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες και φυσικά το αυγό μας!

Σερβίρουμε με σαλάτα ή πατάτες τηγανιτές.

 

Συνταγή: @Mrsolivespoon

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Δείτε επίσης