Αυγοσαλάτα

Υλικά

4 αυγά βρασμένα
Αλάτι-Πιπέρι
1/3 κ.γ Πάπρικα
2 κ.σ Γιαούρτι στραγγιστό
1 κ.σ Μαγιονέζα
1 κ.σ Μουστάρδα
1 φρέσκο κρεμμύδι
½ ξερό κρεμμύδι

Οδηγίες

Βράζουμε τα αυγά μας σφιχτά και τα κόβουμε σε κομμάτια. Τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, μαγιονέζα, γιαούρτι και μουστάρδα.

Τα ανακατεύουμε και ψιλό κόβουμε το φρέσκο κρεμμύδι και το ξερό και ξανά ανακατεύουμε. Αν σου αρέσει μπορείς να προσθέσεις και λίγες πίκλες.
Σερβίρεις σε κρακερς είτε σε σάντουιτς όπως σου αρέσει !

Συνταγή: @mrsolivespoon

 

 

Facebook
Twitter
Email

Δείτε επίσης

70 χρόνια μεγαλώνουμε μαζί!