Αυγοσαλάτα

Υλικά

4 αυγά βρασμένα
Αλάτι-Πιπέρι
1/3 κ.γ Πάπρικα
2 κ.σ Γιαούρτι στραγγιστό
1 κ.σ Μαγιονέζα
1 κ.σ Μουστάρδα
1 φρέσκο κρεμμύδι
½ ξερό κρεμμύδι

Οδηγίες

Βράζουμε τα αυγά μας σφιχτά και τα κόβουμε σε κομμάτια. Τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, μαγιονέζα, γιαούρτι και μουστάρδα.

Τα ανακατεύουμε και ψιλό κόβουμε το φρέσκο κρεμμύδι και το ξερό και ξανά ανακατεύουμε. Αν σου αρέσει μπορείς να προσθέσεις και λίγες πίκλες.
Σερβίρεις σε κρακερς είτε σε σάντουιτς όπως σου αρέσει !

Συνταγή: @mrsolivespoon

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Δείτε επίσης