-Σε ένα μπολ χτυπάμε πολύ καλά με ένα σύρμα χειρός τα αυγά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα με τη βανιλινη και χτυπάμε πάλι για περίπου 1 λεπτό.
-Σε ένα αντικολλητικο τηγάνι προσθέτουμε την ποσότητα του ηλιέλαιου που εμείς επιθυμούμε, ανάβουμε το ματι σε μέτρια θερμοκρασία και αρχίζουμε να βουτάμε μια μια τις φέτες μας στο μπολ με τα αυγά. Τηγανίζουμε και από τις δύο μεριές καλά μέχρι να ροδίσουν οι αυγοφετες.
-Επειτα, τις τοποθετούμε σε ένα πιάτο και σερβίρουμε με φρέσκες φράουλες, μέλι και φιλέ αμυγδάλου.
Συνταγή από: its.kitchenproject