Προετοιμασία της ζύμης:
-Χτυπάμε σε ένα μπωλ δύο αυγά με τον αυγοδάρτη. Προσθέτουμε το νερό, τη μαγιά και το αλάτι και συνεχίζουμε ανακατεύοντας.
-Στη συνέχεια αρχίζουμε σιγά σιγά να προσθέτουμε το αλεύρι μας αφού πρώτα το έχουμε κοσκινίσει.
-Ζυμώνουμε πολύ καλά και στο τέλος προσθέτουμε το ελαιόλαδο ζυμώνοντας για λίγο ακόμη.
-Αφήνουμε τη ζύμη μας να ξεκουραστεί σκεπασμένη με μια πετσέτα για μισή ώρα.
-Μόλις είναι έτοιμη, τη τοποθετούμε σε μία αλευρωμένη επιφάνεια και τη χωρίζουμε σε οκτώ ίσα μπαλάκια.
-Παίρνουμε τις ατομικές φόρμες και τις λαδώνουμε ελαφρώς με ένα πινέλο.
-Σιγά σιγά αρχίζουμε να ανοίγουμε με έναν πλάστη μικρές πιτούλες, τις οποίες και τοποθετούμε στις μικρές ταρτιέρες, πιέζοντας καλά στα τοιχώματα για να κολλήσει η ζύμη.
-Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για εφτά περίπου λεπτά και αφού τις έχουμε τρυπήσει ελαφρώς με το πιρούνι για να μην φουσκώσουν.
Προετοιμασία της γέμισης:
-Σε ένα μπωλ χτυπάμε πολύ καλά δύο αυγά με τον αυγοδάρτη. Συνεχίζουμε με το κατσικίσιο τυρί και τη γκούντα, την πιπεριά και τα αλλαντικά.
-Γεμίζουμε τις τάρτες μας, πασπαλίζουμε με το κεφαλοτύρι, προσθέτουμε από πάνω 4 ροδέλες τοματίνια σε κάθε τάρτα και τέλος πασπαλίζουμε με ρίγανη.
-Ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν τα τυριά.
Συνταγή από: its.kitchenproject