-Σε ένα μπολ, χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με ένα σύρμα χειρός. Ρίχνουμε το γάλα και κάνουμε ένα πολύ καλό ανακάτεμα. Συνεχίζουμε με το κίτρινο τυρί, τη γαλοπούλα, το ελαιόλαδο, το αλεύρι με το baking powder (κοσκινισμένα), τη ρίγανη και το αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε καλά για ακόμα μια φορά το μείγμα.
-Σε ατομικές ταρτιέρες, βάζουμε στον πάτο λαδόκολλα, την οποία έχουμε μουσκέψει και την πιέζουμε καλά ώστε να κολλήσει και στα τοιχώματα.
-Χωρίζουμε το μείγμα μέσα στις ατομικές ταρτιέρες και στο τέλος προσθέτουμε και τα ντοματίνια.
-Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούντο στους 170 βαθμούς, μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια από τις ομελέτες.