Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αυγό, το βούτυρο, τη βανίλια, τη ζάχαρη και το αλεύρι. Ζυμώνουμε μέχρι να σχηματιστεί η ζύμη μας.
Πάνω σε λαδόκολλα ανοίγουμε το ζυμάρι μας. Με ένα κουπατ ή με ό,τι έχουμε κόβουμε 2 κύκλους για να σχηματιστεί το στεφάνι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 12-15 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει εντελώς και παράλληλα ετοιμάζουμε τη κρέμα.
Χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος μέχρι να αρχίσει να σφίγγει. Ενσωματώνουμε τη πραλίνα και χτυπάμε μέχρι να δέσει η κρέμα μας. Μεταφέρουμε σε κορνέ και αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να έρθει η ώρα να στήσουμε το γλυκό μας.
Αφού έχει κρυώσει το στεφάνι μας το τοποθετούμε στη πιατέλα που θα το σερβίρουμε. Προσθέτουμε τη κρέμα και τα φρούτα του δάσους. Διακοσμούμε όπως μας αρέσει και σερβίρουμε.
Η δοσολογία βγάζει 2 στεφάνια
Συνταγή: mrsolivespoon