Εκτέλεση:
-Χτυπάμε καλά τα αυγά με τον αυγοδάρτη.
-Συνεχίζουμε με το γάλα, το σπορέλαιο, την πιπεριά, το αλάτι και τη ρίγανη. Κάνουμε ένα καλό ανακάτεμα και προσθέτουμε και τη γραβιέρα.
-Βάζουμε στο αλεύρι το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
-Σιγά σιγά τα προσθέτουμε στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύοντας ταυτόχρονα.
– Τοποθετούμε το μείγμα σε μακρόστενη φόρμα του κέικ, αφού πρώτα βάλουμε λαδόκολλα.
-Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 με 45 λεπτά(είναι αναλόγως τον φούρνο).
Συνταγή από @its.kitchenproject