Αλμυρά muffin

Υλικά

3 Αυγά Χρυσά Αυγά ελευθέρας βοσκής

10 γρ. αλάτι

50 γρ. ελαιόλαδο

100 γρ. γιαούρτι

150 γρ. κολοκύθι τριμμένο

50 γρ. πεκορίνο τριμμένο

100 γρ. φέτα

200 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο

10 γρ. baking powder

Οδηγίες

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το αλάτι και τα αφρατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.

Στην συνέχεια προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το γιαούρτι, το τριμμένο κολοκύθι, το τριμμένο πεκορίνο, την φέτα και ανακατεύουμε.

Τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι με το baking powder και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα ζαχαροπλαστικής να ομογενοποιηθεί το μίγμα.

Γεμίζουμε τις φόρμες σιλικόνης για muffin μέχρι τα 2/3 και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά.

Συνταγή από τον Ανδρέα Λειβαδά.

Facebook
Twitter
Email

Δείτε επίσης