-Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι και το baking powder (κοσκινισμένα).
-Προσθέτουμε τα δύο αυγά, το γάλα, το αλατοπίπερο, τη ρίγανη, τα τυριά (τριμμένα στον τρίφτη) και αρχίζουμε να ζυμώνουμε. Σταδιακά αρχίζουμε να προσθέτουμε και το ελαιόλαδο. Ζυμώνουμε πολύ καλά και μόλις η ζυμη είναι έτοιμη, την αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα.
-Μόλις η περάσει ο προβλεπομενος χρόνος, στρώνουμε σε ένα ταψί μια λαδόκολλα και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς.
-Σε μια επιφάνεια, τοποθετούμε τη ζυμη και την ανοίγουμε σιγά σιγά με τον πλάστη στο πάχος που εμείς θέλουμε. Από τη ζύμη κόβουμε με κουπάτ στρογγυλούς δίσκους ή αν δεν έχουμε, χρησιμοποιούμε ποτηράκι του καφέ.
-Τοποθετούμε τα μπισκότα στο ταψί με τη λαδόκολλα, τα αλείφουμε από πάνω με το αυγό (χτυπημένο), πασπαλίζουμε με μαυροκούκι και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν τα μπισκότα (είναι αναλόγως τον φούρνο).
Συνταγή: @its.kitchenproject